fbpx

Maradjunk kapcsolatban

Ha már körvonalazódik benned az elképzelés, hogy egy modern és innovatív weboldalt szeretnél, esetleg kérdésed van a fejlesztéssel vagy tárhellyel kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül válaszolni fogunk!

Támogatás

Ügyfélszolgálat (08:00 - 20:00)

+3670/615-37-21

Elégedett ügyfél

Befejezett projekt

Elkészült weboldal

Online konzultáció

Mondunk pontosan 10 érvet, hogy miért válassz minket!

01

 

Minden projekt esetén teljesen egyedi árakkal dolgozunk, hiszen nincsen két egyforma igény. Ezért igyekszünk a lehető legjobban testre szabni árainkat, hogy csak azért fizess, ami számodra fontos.

02

 

Várólistáink minimalizálásra kerülnek. Projektjeinket úgy időzítjük, hogy mindenki határidőn belül, azonban kellő figyelmet és koncentrációt a projektre fordítva, kulcsrakész állapotban kaphassa meg
a weboldalát
.

03

 

Egyedi megjelenést és funkciókat fejlesztünk ügyfeleink számára a megrendelt weboldalhoz.

04

 

Nálunk egy helyen megtalálod a webfejlesztést, és grafikai tervezést is. Nem kell a  szomszédba mennünk, ha a weboldalhoz egy új grafikát kell előállítanunk, és videóvágásban is tudunk segíteni számodra.

05

 

Teljes arculat átalakítást is vállalunk. Persze tudjuk, hogy nem szabad gyökeresen megváltoztatni az eddig jól bevált motívumokat.

06

 

Átadást követően sem engedjük el teljesen a kezed, hiszen hosszútávú szolgáltatásaink közül válogatva, mindenki megtalálja a számára kedvező és kényelmes megoldást.

07

 

A weboldalt minden esetben úgy adjuk át, hogy egy dokumentációt biztosítunk számodra, amivel az egyszerűbb módosításokat akár
te magad is elvégezheted
.
De biztosítunk olyan szolgáltatást is a számodra amivel teljes mértékben levesszük a válladról a terhet.

08

 

Hosszútávon is megtérül
a befektetésed, hiszen mi nem csak a Google Ads segítségével optimalizáljuk a weboldalad.
Így hosszú távon is dolgozik az oldalad, és nem csak a hirdetések miatt kerül előrébb a keresőben.

09

 

Minden esetben garanciát vállalunk a munkánkra, ezért ha problémát tapasztalsz, akkor készségesen állunk a szolgálatodra. Amennyiben bebizonyosodik, hogy ez bizony garanciális probléma, úgy plussz költséget nem számítunk fel!

10

 

Határidők, határidők! Erre a témára kényesek vagyunk. Mi sem szeretjük a felesleges várakozást, vagy ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy megbeszéltük. Törekszünk arra, hogy a határidők ne tolódjanak ki semmi esetben sem. Rajtunk nem múlik weboldalad elkészülésének sikere!

Készítsünk valami modernet együtt!

Nálunk Te vagy az első!
Amennyiben speciális elképzelésed van, vagy csak saját csomagot készítenél, esetleg további kérdésed merült fel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mi a SiteBomb? Kik vagyunk?

Több mint 10 éve  foglalkozunk webfejlesztéssel, ezért innovatív és modern megoldásokat kínálunk a cégek és vállalkozások számára. Teljesen egyedi weboldal kialakítással és hosszútávú támogatással egybekötve. Írd le miben tudunk segíteni számodra és legyünk partnerek akár még MA! Engedd meg, hogy elkisérjünk a sikerhez vezető utadon.

Érdeklődés

Támogatás